Näitä leipiä olen alunperin saanut ystävälläni L:llä. Ohjeen saamisen jälkeen näitä on tullut itsekin tehtyä silloin tällöin, vaikka leipää yritänkin edelleen hieman vältellä. Viimeksi leipiä tein mozzarellasalaatin kaveriksi:
Leipien valmistus on helppoa. Viipaloi vaaleaa leipää ja laita viipaleet uuniin 200C pariksi minuutiksi, jotta ne hieman rapsakoituvat. Levitä leiville tämän jälkeen pestoa, viipaloitua vuohenjuustoa ja viipaloituja kirsikkatomaatteja. Tämän jälkeen ripottele päälle pinjansiemeniä. Laita leivät uuniin vielä 2-5 minuutiksi. Juuri ennen tarjoilua valuta päälle vielä hieman hunajaa.
Leipien valmistus on helppoa. Viipaloi vaaleaa leipää ja laita viipaleet uuniin 200C pariksi minuutiksi, jotta ne hieman rapsakoituvat. Levitä leiville tämän jälkeen pestoa, viipaloitua vuohenjuustoa ja viipaloituja kirsikkatomaatteja. Tämän jälkeen ripottele päälle pinjansiemeniä. Laita leivät uuniin vielä 2-5 minuutiksi. Juuri ennen tarjoilua valuta päälle vielä hieman hunajaa.
Kommentit
Lähetä kommentti