Siirry pääsisältöön

Cherry Cola


Viime viikolla piipahdin pikaisesti Verkkokauppa.comiin. Suuntasin hakemaan puhelimeeni suojakuoret ja lisäksi bongasin liikkeestä erilaisia jenkkikarkkeja. Karkeista pidin sormeni erossa, mutta cherry colaa oli pakko maistaa. ...Kirsikkakolaa en siis ollut aiemmin koskaan juonut. Se oli kuulemma hitti täällä joskus 15 vuotta sitten, mutta ei me vaan maalla tämmöisistä tiedetty... aikaani jäljessä siis taas ;). Mutta tämä kirsikkakola oli kyllä aika kiva uusi tuttavuus.... Taidanpa juoda sitä joskus toistekin.

Niin ja ne puhelimen kuoret. Hankin itselleni
alkuvuodesta Samsung S III minin ja nyt vihdoin ja viimein kyllästyin sen huonoon näppipitävyyteen. Meinasin siis koko ajan tiputtaa puhelimen jonnekin. Silikonikuoria en voinut hankkia, koska sitten puhelin ei olisi enää mahtunut suojapussiin ja käsilaukussa sen tuho olisi ollut välittömästi käsillä. Aivan yhtä hyvää pitävyyttä en nyt saavuttanut. Mutta heeei, onhan tää aika räyheen värinen. Ja näyttö on kivasti suojassa ja suojapussia ei siis tarvitse enää käyttää. Ja on tämä sentään helpommin käsissä pysyvä kuin alkuperäisillä kuorilla. ...tai sitten mä alan vain tottua sen liukkauteen...

Kommentit

  1. Osaatko sanoa maistuuko toi yhtään Dr. Pepperiltä? Mieheni on siihen ihan hulluna, mutta light-versioita ei ole Suomessa saatavilla.. Voisin kokeilla jos tämä Cherry Cokis menisi alas. Tosin tölkki ei oo kauheen miehinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En... :/ En nimittäin oo eläissäni juonut Dr.Pepperiä... Tosin mut patistettiin tässä juuri korjaamaan tilanne, joten ehkä pian tiedän :D

      Poista
  2. Pidän tässä postauksessa erityisesti sanan "räyhee" käytöstä. :) Uudet kuoretkin on kivat. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

pizzataikina pakkaseen

Tänään on pizzapäivä, tai no pizza-ilta. Tätä varten kaivoin juuri pizzataikinan pakkasesta. Kyllä, pakkasesta. Sinne sen olen muistaakseni tehnyt n. 3 viikkoa sitten. Ja testattu on, tämä taikina todellakin toimii myös pakastamisen jälkeen. Aamulla taikinapallero sulamaan ja illalla se on juuri sopiva leivottavaksi. Taikina toimii aivan normaalisti. Ja taikinan ollessa valmiina pizzasta tulee myös kotona tehtynä todellista pikaruokaa. Jee! (itse taikinan tekemiseen menevää aikaa en voi kyllä sanoa pikaiseksi millään) Tässä siis ohje taikinaani, johon olen ottanut vinkkejä vähän sieltä sun täältä. Enkä edes muista, että mistä kirjasta tai blogista tai jostain, sain vinkin taikinan laittamisesta pakkaseen. Pizzataikina (6 - 7 pizzaa) 1 kg durum-vehnäjauhoja 5 dl lämmintä vettä 1 pss kuivahiivaa 3 rkl oliiviöljyä n.10g suolaa Sekoita hiiva ja suola + lisää joukkoon pari ruokalusikallista kuumaa vettä ja sekoita. Laita suurin osa jauhoista (jätä 2 - 3 dl sivuun) suureen ku...

Retkeilyä: Iso-Melkutin

Lauantaina hellepäivää uhmaten päätimme lähteä kahden alamittaisen (toinen tosin on jo mua pitempi...Enää yksi alamittaisista on siis todellisuudessa alle 170 cm pitkä...) + Papu Papusen kanssa retkeilemään Lopelle Iso-Melkuttimen kierrokselle.  Tähän väliin todettakoon, että olen tämän kevään aikana selannut usean kunnan nettisivuja ja etsinyt tietoja retkeilymaastoista/kävelyreiteistä.  Iso-Melkuttimesta tiedon saaminen oli hieman kiven alla. Lopulta Lopen kunnan sivulta tietoa löysi, mutta näin ikävästi sanottuna niin tylsässä muodossa, että sen nettisivun (tai no PDF:n) perusteella en olisi kyllä Lopelle retkeilemään lähtenyt.  Onneksi Iso-Melkuttimesta on kuitenkin kirjoitettu erilaisia postauksia aika runsaasti, joten tietoa löytyi muuta kautta. Ja hyvä niin, koska tämä oli todellakin vierailun arvoinen paikka.   Me navigoimme paikan päälle Google Mapsin avulla, jolloin määränpääksi laitoimme Iso-Melkuttimen parkkipaikka. Tarkempi osoite on Tauluntie 146, Räysk...

Suolaiset joulutortut

Tämän joulun alla on löytynyt useampia uusia leivonnaisreseptejä. Yksi näistä on suolaiset joulutortut, joiden ohje mukailee Valion reseptiä. Näitä on näppärä tehdä vieraille, eivät vaadi nimittäin mitään suurta valmistelua. Tämän vuoden sukulaisglögeillä (nimi voisi olla myös vanhusglögit, jokainen vieras on nimittäin näillä vuosittaisilla kekkereillä yli 70-vuotias) nämä pääsivät pöytään. Suolaiset  joulutortut 500g voitaikinalevyjä 1 kananmuna hieman seesaminsiemeniä 1 pkt ilmakuivattua kinkkua 1 pieni persimon n. 100g aurajuustoa Ota voitaikinalevyt sulamaan pakkauksen ohjeen mukaan. Puolita levyt ja tee neliöiden kulmiin pienet viillot. Taittele levyt tähtitorttumaisesti (nostele joka toinen kulma keskelle) ja nipistä keskellä tiukasti yhteen, jotta torttumainen muoto säilyy uunissakin. Voitele tortut kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.  Revi ilmakuivatusta kinkusta paloja torttujen keskiosan päälle, lisää muutama nokare aurajuusto...