Siirry pääsisältöön

Cherry Cola


Viime viikolla piipahdin pikaisesti Verkkokauppa.comiin. Suuntasin hakemaan puhelimeeni suojakuoret ja lisäksi bongasin liikkeestä erilaisia jenkkikarkkeja. Karkeista pidin sormeni erossa, mutta cherry colaa oli pakko maistaa. ...Kirsikkakolaa en siis ollut aiemmin koskaan juonut. Se oli kuulemma hitti täällä joskus 15 vuotta sitten, mutta ei me vaan maalla tämmöisistä tiedetty... aikaani jäljessä siis taas ;). Mutta tämä kirsikkakola oli kyllä aika kiva uusi tuttavuus.... Taidanpa juoda sitä joskus toistekin.

Niin ja ne puhelimen kuoret. Hankin itselleni
alkuvuodesta Samsung S III minin ja nyt vihdoin ja viimein kyllästyin sen huonoon näppipitävyyteen. Meinasin siis koko ajan tiputtaa puhelimen jonnekin. Silikonikuoria en voinut hankkia, koska sitten puhelin ei olisi enää mahtunut suojapussiin ja käsilaukussa sen tuho olisi ollut välittömästi käsillä. Aivan yhtä hyvää pitävyyttä en nyt saavuttanut. Mutta heeei, onhan tää aika räyheen värinen. Ja näyttö on kivasti suojassa ja suojapussia ei siis tarvitse enää käyttää. Ja on tämä sentään helpommin käsissä pysyvä kuin alkuperäisillä kuorilla. ...tai sitten mä alan vain tottua sen liukkauteen...

Kommentit

  1. Osaatko sanoa maistuuko toi yhtään Dr. Pepperiltä? Mieheni on siihen ihan hulluna, mutta light-versioita ei ole Suomessa saatavilla.. Voisin kokeilla jos tämä Cherry Cokis menisi alas. Tosin tölkki ei oo kauheen miehinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En... :/ En nimittäin oo eläissäni juonut Dr.Pepperiä... Tosin mut patistettiin tässä juuri korjaamaan tilanne, joten ehkä pian tiedän :D

      Poista
  2. Pidän tässä postauksessa erityisesti sanan "räyhee" käytöstä. :) Uudet kuoretkin on kivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :). Räyhee on näitä mun vakiosanoja :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

pizzataikina pakkaseen

Tänään on pizzapäivä, tai no pizza-ilta. Tätä varten kaivoin juuri pizzataikinan pakkasesta. Kyllä, pakkasesta. Sinne sen olen muistaakseni tehnyt n. 3 viikkoa sitten. Ja testattu on, tämä taikina todellakin toimii myös pakastamisen jälkeen. Aamulla taikinapallero sulamaan ja illalla se on juuri sopiva leivottavaksi. Taikina toimii aivan normaalisti. Ja taikinan ollessa valmiina pizzasta tulee myös kotona tehtynä todellista pikaruokaa. Jee! (itse taikinan tekemiseen menevää aikaa en voi kyllä sanoa pikaiseksi millään)

Tässä siis ohje taikinaani, johon olen ottanut vinkkejä vähän sieltä sun täältä. Enkä edes muista, että mistä kirjasta tai blogista tai jostain, sain vinkin taikinan laittamisesta pakkaseen.

Pizzataikina (6 - 7 pizzaa)
1 kg durum-vehnäjauhoja
5 dl lämmintä vettä
1 pss kuivahiivaa
3 rkl oliiviöljyä
n.10g suolaa

Sekoita hiiva ja suola + lisää joukkoon pari ruokalusikallista kuumaa vettä ja sekoita. Laita suurin osa jauhoista (jätä 2 - 3 dl sivuun) suureen kulhoon ja tee ja…

salaatti pihville

Eräs lauantai-ilta tässä taloudessa herkuteltiin pihvillä. Pihvin kera tarjolla oli Meanwhile in Longfield -blogista bongattu mieletön pippurikastike. Pippurikastiketta valmistui sen verran reilusti, että loppujen lopuksi söin sitä kolmella eri aterialla. Tosin kastiketta tuli aina välillä jatkettua hieman kermalla. Ja herkullista oli.

Pähkäilen usein tarjoamuksia pihvin kanssa. Tällä hetkellä olen päätynyt siihen, että paras vaihtoehto on kuitenkin salaatti. Perunat tai vihannekset tekevät ruoasta hieman raskaan, joten salaatti on juuri sopiva pihvin lisuke. (Myönnettäköön, että ravintolassa ottaisin kyllä jotain muuta... Useimmiten päädyn valkosipuliperunoihin tms.). Parhaimmaksi salaatiksi on viime aikoina päätynyt hyvin yksinkertainen salaatti. Tällainen:

Sopivasti salaattia revittynä lautasille
Kirsikkatomaatteja puolitettuina tai tomaattia pilkottuna päälle
Kurkkua höylätään juustohöylällä kasan päälle
Samoin höylätään parmesania
Päälle ripotellaan paahdettuja pinjansiemeniä
Ja…

Jyväskylä: Panza sekä Hotelli Verson aamiainen

Palataan vielä hieman Jyväskylän reissuun. Nimittäin jos Teeleidi oli täydellinen Teepaikka niin Jyväskylästä löytyivät myös täydelliset ribbsit ja täydellinen hotelliaamiainen. Aika loistava viikonlopun vierailukohde siis.
Täydelliset ribbsit löytyivät meksikolaistyylisestä Panzasta. Itse en ole ribbsien ystävä ja nämäkin skippasin.  H sen sijaan harrastaa kyseistä ruokaa enemmänkin ja kuulemma näin hyviä ei ole koskaan syönyt. Itse söin Panzasta alkuun lohichevicheä joka oli todella nam. Myöskin kasvistacoannos oli herkullinen. Palvelu pelasi ja kaikki toimi. Vahva suositus Panzalle.
Sunnuntaiaamun aamiaisen kipitimme syömään majapaikastamme (airbnb) Hotelli Versoon. Olimme varanneet etukäteen sähköpostitse pöydän ja se oli kyllä hyvä veto. Mutta mikä tästä sitten teki niin hyvää? Ensinnäkin leivät olivat törkeän hyviä. Toisekseen leikkelevalikoima oli laaja. Kolmanneksi tilattavat munakkaat olivat mielettömiä. Tilaamani tomaattimunakas sai kyllä parhaan munakkaan ti…