Tallinna-viikonlopun kokeilut alkoivat Leib Resto ja Aedista. Ihastuttava puutarhaympäristö oli iso osa tätä ravintolakokemusta. Eikä ruoassakaan ollut valittamista.Tämä olikin viikonlopun ravintoloista ainut, johon ei ollut pöytävarausta. Ja hieman tiukkaa meinasi tehdä, satuimme kuitenkin sopivasti saumaan, jossa meillä oli 60 minsaa aikaa syödä ennen pöytämme siirtymistä eteenpäin.
Vaikkakin sää oli hieman epävakainen koko Tallinnan reissun ajan (ja sunnuntaina satoi ja satoi ja satoi), niin uskaltauduimme Leib Restossa syömään ulkosalla. Ja kyllähän sitä loppujen lopuksi hyvin tarkeni. Ja edelleen, ne näkymät.
with green beans, puffed buckwheat and burnt cabbage oil". Ja annos näytti tältä:
Hieman annoksen nähtyäni olin, että hmm. MUTTA tää oli ihan törkeen hyvää. Voisi sanoa, että se oli kaalta liemessä. Ehkä jonkinlainen kesäkeiton versio. Mutta oli mitä oli, se oli hämmentävän hyvää. Jälkkärit syötiin sitten kuitenkin myös (oli ehkä virhe, vatsa oli pois lyllertäessä niiiin täynnä) ja nekin oli herkullisia. Loistava ravintolakokemus.
Vinkkinä tähänkin ravintolaan, pöytävaraus kannattaa tehdä.
Tuo on loistopaikka! Itsekin kävin kokeilemassa, meillä oli varaus joten saatiin istua oikein pitkän kaavan mukaan. Tosiaan, varaus on erinomainen vinkki!
VastaaPoistaJee, hyvä että muutkin on tykänneet :)
Poista