Tämä on ollut yksi lempiruoistani sen jälkeen, kun sen jostain lehdestä poimin. Tosin resepti on muokkautunut aika paljon erilaiseksi kuin mitä se alunperin oli.
Kanacalzonet (10 kpl)
1 annos pizzataikinaa
Täyte:
300 - 400 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 rkl öljyä
1 prk fetaa
1 paprika
1 tölkki tomaatti-oliivipastakastiketta (Pirkalta löytyy)
juustoraastetta
Jaa pizzataikina 10 osaan. Kaulitse osat pyöreiksi pizzapohjiksi (niin isoiksi kuin onnistuu). Levitä pohjalle pastakastiketta reunoja myöten. Sekoita keskenään pieneksi pilkottu paistettu kana, haarukalla muussattu feta ja pieneksi silputtu paprika. Lisää pohjan päälle täytettä. Taita pohjan molemmat reunat keskelle ja nipistä liitoskohta kiinni. Ripottele päälle hieman juustoraastetta.
Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 15 min, nosta pelti keskitasolle ja paista vielä n. 5min.
Tarjoa salaatin kera.
Kanacalzonet (10 kpl)
1 annos pizzataikinaa
Täyte:
300 - 400 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 rkl öljyä
1 prk fetaa
1 paprika
1 tölkki tomaatti-oliivipastakastiketta (Pirkalta löytyy)
juustoraastetta
Jaa pizzataikina 10 osaan. Kaulitse osat pyöreiksi pizzapohjiksi (niin isoiksi kuin onnistuu). Levitä pohjalle pastakastiketta reunoja myöten. Sekoita keskenään pieneksi pilkottu paistettu kana, haarukalla muussattu feta ja pieneksi silputtu paprika. Lisää pohjan päälle täytettä. Taita pohjan molemmat reunat keskelle ja nipistä liitoskohta kiinni. Ripottele päälle hieman juustoraastetta.
Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 15 min, nosta pelti keskitasolle ja paista vielä n. 5min.
Tarjoa salaatin kera.
Kommentit
Lähetä kommentti