Soveltelin tässä muutamaa ohjetta ja sain aikaiseksi jonkinlaisen reseptin. Tosin jossain vaiheessa olin jo hajun perusteella aivan varma, että pastasta tuli liian juustoinen mun makuun. Juustoahan tässä ei oikeasti paljon ole, mutta mä en oikein rakasta sulanutta juustoa...
Juustoinen pekonipasta
½ pkt pekonia pienistettynä
hieman öljyä
1-2 sipulia
1 valkosipulin kynsi
2 dl kermaa
n.4cm pätkä musta koskenlaskija -juustoa
pippuria
kirsikkatomaatteja
tuorepastaa
Ruskista pekoni. Lisää hieman öljyä sekä silputtu sipuli + valkosipuli. Kuullota sipulit. Lisää kerma sekä juusto. Sekoita, kunnes juusto on kokonaan sulanut. Mausta runsaasti pippurilla. Anna kastikkeen hautua ja keitä sillä välin pasta. Tarjoillessa sekoita joukkoon puolitettuja kirsikkatomaatteja.
Juustoinen pekonipasta
½ pkt pekonia pienistettynä
hieman öljyä
1-2 sipulia
1 valkosipulin kynsi
2 dl kermaa
n.4cm pätkä musta koskenlaskija -juustoa
pippuria
kirsikkatomaatteja
tuorepastaa
Ruskista pekoni. Lisää hieman öljyä sekä silputtu sipuli + valkosipuli. Kuullota sipulit. Lisää kerma sekä juusto. Sekoita, kunnes juusto on kokonaan sulanut. Mausta runsaasti pippurilla. Anna kastikkeen hautua ja keitä sillä välin pasta. Tarjoillessa sekoita joukkoon puolitettuja kirsikkatomaatteja.
Kommentit
Lähetä kommentti