Itsenäisyyspäivän kunniaksi vietin ystäväni P:n kanssa kotibrunssia ennen kuin lähdimme yhteisen kummityttömme syntymäpäiväjuhliin. Hyvä päivä juhlia sekä kummitytön että Suomen syntymäpäivää. Tämän kunniaksi siis nostimme lasilliset punaviiniä ja herkuttelimme.
Tällä kertaa kotibrunssista löytyi muun muassa marjasmoothiet, erilaisia juustoja, erilaisia leivän päällysteitä, pekonia sekä maukasta munakokkelia.
Munakokkelin tein tällä kertaa hieman erilailla kuin aiemmin. Vatkasin 5 kananmunaa ja lisäsin sekaan n.1/4 tl suolaa ja mustapippuria myllystä. Paistoin koko ajan sekoittaen pekonin paistinrasvassa (johon lisäsin hieman voita). Ennen kuin kokkeli oli aivan sopivaa koostumukseltaan nostin pois levyltä ja jatkoin sekoittelua sekä lisäsin pienen lorauksen kermaa. Oli aika maukasta :)
Kattaus oli muuten päivän kunniaksi sinivalkoinen.
Tällä kertaa kotibrunssista löytyi muun muassa marjasmoothiet, erilaisia juustoja, erilaisia leivän päällysteitä, pekonia sekä maukasta munakokkelia.
Munakokkelin tein tällä kertaa hieman erilailla kuin aiemmin. Vatkasin 5 kananmunaa ja lisäsin sekaan n.1/4 tl suolaa ja mustapippuria myllystä. Paistoin koko ajan sekoittaen pekonin paistinrasvassa (johon lisäsin hieman voita). Ennen kuin kokkeli oli aivan sopivaa koostumukseltaan nostin pois levyltä ja jatkoin sekoittelua sekä lisäsin pienen lorauksen kermaa. Oli aika maukasta :)
Kattaus oli muuten päivän kunniaksi sinivalkoinen.
Ihanaa ihanaa! :) Kotibrunssit ovat kyllä varsinaista luksusta.
VastaaPoistaMun alkoi kovasti tehdä mieli munakokkelia.. Hmm, ehkäpä lähden tästä sitä kokkaamaan!
Teitkös munakokkelia? Taisin muuten itse asiassa käyttää sun blogissa julkaisemaa munakokkelia omani pohjana... kiitokset siis ohjeesta :)
VastaaPoista