Tämän kesän juttu on ollut eväsleivät. Niitä on tullut väännettyä lapsivieraille (tosin täytteet ovat olleet silloin lähinnä oivariinia ja meetwurstia... tai vain oivariinia... ) ja myös itselle useampaan otteeseen. Kuvassa olevia kolmioleipiä on syntynyt useampana päivänä niin rantaevääksi, piknikevääksi kuin autoon evääksi...
Kolmioleivät
Jonkinlaista leipää (parillinen määrä)
oivariinia
jonkinlaista juustoa
suolalihaa (tai jotain muuta)
salaattia
Kavlin Pikkelsiä voileivälle (tämä on se juju)
Voitele leivät oivariinilla. Laita yhdelle puoliskolle juustoviipale (tai kaksikin) ja toiselle suolalihaviipale. Jommallekummalle sitten päälle salaatinlehti ja sen päälle pikkelsiä pari raitaa. Yhdistä leivät. Painele tasaiseksi. Leikkaa kolmioiksi.
Kolmioleivät
Jonkinlaista leipää (parillinen määrä)
oivariinia
jonkinlaista juustoa
suolalihaa (tai jotain muuta)
salaattia
Kavlin Pikkelsiä voileivälle (tämä on se juju)
Voitele leivät oivariinilla. Laita yhdelle puoliskolle juustoviipale (tai kaksikin) ja toiselle suolalihaviipale. Jommallekummalle sitten päälle salaatinlehti ja sen päälle pikkelsiä pari raitaa. Yhdistä leivät. Painele tasaiseksi. Leikkaa kolmioiksi.
Kommentit
Lähetä kommentti