Viime viikko oli ehdottomasti kiireisin taas vähään aikaan.
Asiaan saattoi kyllä himppasen vaikuttaa se, että järkkäsin ystävilleni synttäribrunssin täällä meillä kotona. Viime viikolla siis siivottiin, hoidettiin sisustuksia loppuun (kuten asennettiin verhokiskoja ja ripustettiin verhoja), suunniteltiin ruokia, käytiin kaupassa, ja taas siivottiin...
Ja nyt näin juhlien jälkeen voi todeta, että
on edelleen siistiä (wow! juhlista on kuitenkin kohta jo viikko)
sisustus alkaa olla vihdoin ja viimein valmis
things to do -listalla ei ole miljoonaa asiaa
omistan pastakoneen (jee!)
sain ihania lahjoja, kuten mielettömän ihanat siniset korvikset
mulla on paljon ihastuttavia kukkasia (ja ne on vielkin hengissä :))
ja että hauskaa oli :)
Tällä kertaa brunssin alkuun sai nauttia skumpan lisäksi blinivohveleista (reseptistä olen kirjoitellut täällä). Seisovasta pöydästä löytyi sitten saaristolaisleipää (ohjeesta olen kirjoitellut täällä) porolevitteellä, couscoussalaattia (resepti täällä), lämmintä perunasalaattia (klik!) savusiian kera, tavallista salaattia, fetapiirakkaa (klik klik), daim-piirakkaa (klik)sekä mokkapaloja. Myös paahtoleivät, leikkeleet, jogurtti + marjat löytyivät pöydästä.
Porolevite on muuten helppo tehdä ja todella maistuva. Reseptin sain ystävältäni L:ltä, tosin en ole enää varma, että oliko alkuperäinen resepti mun, jota L sitten muokkaili. Hyvää tämä on kuitenkin :).
Porolevite
100g kylmäsavuporoa
1 punasipuli
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
200g savuporotuorejuustoa
silputtua persiljaa sopivasti
ripaus pippuria
Pilko kylmäsavuporo, punasipuli sekä persilja. Vatkaa kerma. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua mielellään yön yli.
Asiaan saattoi kyllä himppasen vaikuttaa se, että järkkäsin ystävilleni synttäribrunssin täällä meillä kotona. Viime viikolla siis siivottiin, hoidettiin sisustuksia loppuun (kuten asennettiin verhokiskoja ja ripustettiin verhoja), suunniteltiin ruokia, käytiin kaupassa, ja taas siivottiin...
Ja nyt näin juhlien jälkeen voi todeta, että
on edelleen siistiä (wow! juhlista on kuitenkin kohta jo viikko)
sisustus alkaa olla vihdoin ja viimein valmis
things to do -listalla ei ole miljoonaa asiaa
omistan pastakoneen (jee!)
sain ihania lahjoja, kuten mielettömän ihanat siniset korvikset
mulla on paljon ihastuttavia kukkasia (ja ne on vielkin hengissä :))
ja että hauskaa oli :)
Tällä kertaa brunssin alkuun sai nauttia skumpan lisäksi blinivohveleista (reseptistä olen kirjoitellut täällä). Seisovasta pöydästä löytyi sitten saaristolaisleipää (ohjeesta olen kirjoitellut täällä) porolevitteellä, couscoussalaattia (resepti täällä), lämmintä perunasalaattia (klik!) savusiian kera, tavallista salaattia, fetapiirakkaa (klik klik), daim-piirakkaa (klik)sekä mokkapaloja. Myös paahtoleivät, leikkeleet, jogurtti + marjat löytyivät pöydästä.
Porolevite on muuten helppo tehdä ja todella maistuva. Reseptin sain ystävältäni L:ltä, tosin en ole enää varma, että oliko alkuperäinen resepti mun, jota L sitten muokkaili. Hyvää tämä on kuitenkin :).
Porolevite
100g kylmäsavuporoa
1 punasipuli
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
200g savuporotuorejuustoa
silputtua persiljaa sopivasti
ripaus pippuria
Pilko kylmäsavuporo, punasipuli sekä persilja. Vatkaa kerma. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua mielellään yön yli.
Kiitos hauskoista (ja herkullisista) juhlista! :)
VastaaPoistaKiitos, kun kävit :)
Poista