Tämä oli toinen vierailukerta Taste of Helsingissä ja luulenpa, että ensi vuonna myös suuntaamme maistelemaan ihastuttavia ruokia. Tänä vuonna olimme ajoissa liikenteessä ja ostimme liput hyvissä ajoin. Samalla varasimme pääsyn sampanjamaisteluun (viime vuonna olimme liikenteessä lauantaina ja emme samalla viikolla saaneet enää lippuja maisteluihin).
Tapahtuma oli jälleen hauska. Viime vuonna oli todella kylmä ja paleltiin. Tänä vuonna tuuli oli hyinen, mutta aurinkoisella paikalla ollessa tarkeni oikeastaan aika hyvin. Itse olin varustautunut (viime vuodesta oppineena) paksulla villatakilla ja ulkotakilla (jälkimmäistä tarvitsin vasta kotimatkalla). Olishan se hienoa olla tilaisuudessa hameella ja pikkukengillä, mutta en suoraan sanoen ymmärrä, kuinka kyseiset neidit ja rouvat tarkenevat...
Torstai oli selkesti parempi päivä suunnata tapahtumaan kuin lauantai, sillä ruuhkat ja jonot eivät olleet niin pahat (ymmärrettävästi normi-ihmiset haluavat tapahtumaan viikonloppuisin...). Sampanjamaistelun (joka oli todella hauska ja hyvä tilaisuus. Tosin samppanja alkoi tulla lopussa jo vähän korvista ulos...) lisäksi nautimme loogisesti hyvästä ruoasta. Taste of Helsingissä oli tänä vuonna 10 ravintolaa, joista kävimme testaamassa viittä. Lisäksi paikalla oli Petri´s chocolate room, josta haimme kaksi herkullista jälkkäriä.
Paras maistelemamme annos olis ehdottomasti Brödin Sipuli. Erittäin sipulinen (se sisälsi aika montaa sipulia) annos vei kielen mennessään. Sen verran olimme vakuuttuneita, että Bröd pääsi meidän testattavien ravintoloiden listalle.
Meillä oli mukava ilta. Ensi vuonna taidamme kutsua muutaman ystävän seuraan. Ainakin hyvällä säällä Taste of Helsinki on loistava tilaisuus viettää aikaa ystävien seurassa.
Kommentit
Lähetä kommentti